Bunnik Dakbeheer bv

Oskam Bouwgroep heeft van dakbedekking een specialisatie gemaakt, die zich presenteert onder de naam Bunnik Dakbeheer B.V.

Op het gebied van dakdekken zijn de laatste tijd veel nieuwe materialen ontwikkeld. De diverse kunststoffen die we tegenwoordig kennen, bieden verfijnde toepassingsmogelijkheden. Kunststof dakbedekking wordt steeds meer toegepast in de industriële nieuwbouw, de utiliteits- en woningbouw én bij renovatieprojecten. Kunststof heeft een aantal voordelen. Het is milieuvriendelijk en als product gemakkelijk te recyclen. Kunststof dakbedekking kan snel verwerkt worden met lasgereedschap. Het is vrijwel onder alle weersomstandigheden en op alle plaatsen te verwerken.

Bitumen is traditioneel en betrouwbaar en is tevens op een reeds bestaand bitummen dak goed onderhoudbaar, vandaar dat er nu ook nog veel bitumen daken door ons aangebracht worden. Ook dit kan in alle verschilende systemen o.a. gemineraliseerd en APP kaal dit in conbinatie met grind als ballast of machinaal bevestigd enz. Wij kunnen trots zeggen dat wij elk systeem in kunststof of bitumen kunnen aanbieden met ervaring en kennis van het product.

Comments are closed.