Close
  • BOUWBEDRIJF
   OSKAM - BUNNIK B.V.
  • BAUUNTERNEHMUNG
   OSKAM GmbH

  Zu welcher Webseite möchten Sie?

Verbouw

Heeft u plannen om uw kantoor, bedrijfspand, winkel, school of huis te verbouwen? Wij hebben er nu al zin in om uw daarbij te helpen.

Met ons bent u verzekerd van een gedegen plan en een vlotte en slimme uitvoering. We spreken van tevoren goed met u door hoe we de overlast zoveel mogelijk beperken. Zodat uw bedrijfsprocessen gewoon door kunnen gaan of u bij de verbouwing van uw huis zo u min mogelijk last heeft van onze werkzaamheden. We adviseren over duurzaamheid en energiebesparing en realiseren binnen uw budget de beste oplossingen voor de lange termijn.

Strakke planning? Geen probleem

Het komt eigenlijk nooit voor dat we een afgesproken oplevering niet halen, we bereiden elk project daarvoor te goed voor. En bovendien: we begrijpen hoe belangrijk de opleverdatum voor u is. Daarom doen we er alles aan om die te halen.

Door onze korte lijnen zijn we altijd goed bereikbaar voor overleg, bewegen we flexibel mee met veranderingen en zorgen we vooral ook dat het leuk en prettig is om met ons te werken. We beschikken over veel eigen materiaal en modern materieel, waardoor we de planning ook op dat vlak strak kunnen bewaken.

Thuis in alle gebieden van de bouw

En dan is er natuurlijk nog de kracht van de combinatie. We zijn onderdeel van bouwgroep Oskam – Bunnik. We beschikken over onze eigen timmerfabriek, ons eigen loodgieters- en installatiebedrijf en ons eigen dakdekkersbedrijf. We zijn thuis in alle gebieden van de bouw.

Ons gezamenlijke doel? U als opdrachtgever zó blij maken dat u nooit meer naar een ander gaat.

Kunnen wij u ook helpen
bij uw project?

Neem dan contact met ons op.

CONTACT