Close
  • BOUWBEDRIJF
   OSKAM - BUNNIK B.V.
  • BAUUNTERNEHMUNG
   OSKAM GmbH

  Zu welcher Webseite möchten Sie?

Over Bouwbedrijf Oskam - Bunnik

‘Aanpakken!’ Dat is wel zo’n beetje ons bouwbedrijf in het kort. Dat was 80 jaar geleden al zo en is nu niet anders. Welk project u ook heeft, wij helpen u om het op de slimste, beste en leukst mogelijke manier uit te voeren. Is leuk ook belangrijk dan? Zeker. Als het leuk is namelijk, zie je dat terug in het resultaat. Dat is dan simpelweg beter. We houden van een uitdaging, voelen ons verantwoordelijk en doen nooit ‘gewoon ons werk’.

Onze drijfveer: dat u méér dan tevreden bent. Dan komt u namelijk graag naar ons terug.

Een beetje vreemd

Goed om te weten: ‘Aanpakken!’ betekent niet dat we het liefst maar zo snel mogelijk beginnen met bouwen. Juist niet zelfs. Dat is dan weer een beetje vreemd aan ons. Zo’n uitgebreide calculatie en werkvoorbereiding als bij ons maakt u waarschijnlijk nergens anders mee. Wij doordenken een project al volledig, voordat we daadwerkelijk op de bouw aan de slag gaan.

Altijd weer slimmer en beter

We doen dat natuurlijk met een reden en die is eigenlijk heel simpel. Hoe beter, slimmer en gedetailleerder het plan, hoe beter de uitvoering. U zal ons er dan ook zelden op betrappen dat we een planning niet halen, het budget overschrijden of tijdens de uitvoering voor verrassingen komen te staan. Dan moet er wel iets heel geks gebeuren.

We houden van uitdagingen

‘Zo doen we het altijd’ hoort u ons ook nooit zeggen. Elk project is uniek en de manier om het uit te voeren dus ook. We houden niet van repeterend werk, we houden van uitdagingen. Dus kijken we elke keer opnieuw of het niet toch iets beter, slimmer en/of sneller kan.

Dat geldt voor het bouwproces zelf, maar ook voor de processen daar omheen. Hoe we alle leveringen van materialen bijvoorbeeld zó kunnen combineren, dat we minimale transporten hebben en maximale efficiëntie op de bouwplaats.

Altijd een oplossing

We zijn ook nieuwsgierig. Leren elke dag bij. Omdat we op cursus gaan, collega’s ons bijpraten of ingehuurde specialisten ons van alles bijbrengen over hun vak. In nieuwe technieken duiken we het liefst direct. We printen bijvoorbeeld al van alles met een 3D printer, beschikken al lang over een eigen opname-app en gebruiken een 360° graden camera bij opnames die altijd op veel belangstelling kan rekenen van opdrachtgevers.

Kortom: we vernieuwen, denken mee, doen graag een stap extra en vinden een oplossing, hoe complex een probleem ook is.

Thuis in alle gebieden van de bouw

En dan is er natuurlijk nog de kracht van de combinatie. We zijn onderdeel van bouwgroep Oskam – Bunnik. We beschikken over onze eigen timmerfabriek, ons eigen loodgieters- en installatiebedrijf en ons eigen dakdekkersbedrijf. We zijn thuis in alle gebieden van de bouw.

Ons gezamenlijke doel? U als opdrachtgever zó blij maken dat u nooit meer naar een ander gaat.

WIJ WERKEN VOOR

Kunnen wij u ook helpen
bij uw project?

Neem dan contact met ons op.

CONTACT