Close
  • BOUWBEDRIJF
   OSKAM - BUNNIK B.V.
  • BAUUNTERNEHMUNG
   OSKAM GmbH

  Zu welcher Webseite möchten Sie?

Nieuwbouw

Plannen voor nieuwbouw? Wij helpen u om het op de slimste, beste en leukst mogelijke manier uit te voeren. We noemen hier specifiek ook leuk omdat iets nieuw bouwen een avontuur is. U kunt het helemaal zo laten maken zoals u het wilt en dat is een feest. Om die reden kunt u er bij ons ook van op aan dat we nooit ‘gewoon ons werk’ doen. Elk nieuwbouwproject is speciaal en zo gaan wij er ook mee om. We voelen ons verantwoordelijk om het allerbeste resultaat neer te zetten, met een soepel proces met een hele prettige samenwerking.

Onze drijfveer? Dat u méér dan tevreden bent. Dan komt u namelijk graag naar ons terug.

Zeer goede voorbereiding

Waar we anders in zijn dan andere bouwbedrijven is dat we veel tijd besteden aan de voorbereiding. We gaan daardoor later dan u misschien gewend bent de bouwplaats op, maar áls we dan gaan bouwen zijn we wel tot in detail voorbereid. Het resultaat: een vlotte uitvoering, een soepel proces en oplevering binnen de planning en het budget.

We houden van uitdagingen

‘Zo doen we het altijd’ hoort u ons nooit zeggen. Elk project is uniek en de manier om het uit te voeren dus ook. We houden niet van repeterend werk, we houden van uitdagingen. Dus kijken we elke keer opnieuw of het niet toch iets beter, slimmer en/of sneller kan.

Dat geldt voor het bouwproces zelf, maar ook voor de processen daar omheen. Hoe we alle leveringen van materialen bijvoorbeeld zó kunnen combineren, dat we minimale transporten hebben en maximale efficiëntie op de bouwplaats.

De kracht van samenwerking

We werken hecht samen met onze eigen timmerfabriek, ons eigen loodgieters- en installatiebedrijf en ons eigen dakdekkersbedrijf. We weten dat we altijd beschikken over de expertise van echte specialisten. Samen zijn we thuis in alle gebieden van de bouw.

Kunnen wij u ook helpen
bij uw project?

Neem dan contact met ons op.

CONTACT