Close
  • BOUWBEDRIJF
   OSKAM - BUNNIK B.V.
  • BAUUNTERNEHMUNG
   OSKAM GmbH

  Zu welcher Webseite möchten Sie?

Renovatie

Is uw pand aan renovatie toe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Elk renovatieproject is uniek en de manier om het uit te voeren dus ook. En dat is precies wat wij graag doen: elke keer opnieuw bekijken wat er beter en slimmer kan en welke aanpak het beste past bij het project.

Bovendien: we beschikken over onze eigen timmerfabriek, ons eigen loodgieters- en installatiebedrijf en ons eigen dakdekkersbedrijf. We zijn daarmee thuis in alle gebieden van de bouw en voeren uw project zeer doordacht, met alle disciplines vanaf het begin om de tafel, uit. Dat is bij renovatie absoluut een groot voordeel en levert besparingen op. We werken als één team, doen nooit iets dubbel en vullen elkaar goed aan.

Slim, helder en flexibel

Onze werkwijze kenmerkt zich door openheid en een razend goede voorbereiding. Zeker bij een renovatie komen we tijdens de uitvoering nog wel eens voor verrassingen te staan. Bijvoorbeeld bij het verwijderen van een vloer of plafond. Daarom denken we elke renovatie van tevoren heel goed voor en zorgen we dat we altijd flexibel mee kunnen bewegen met veranderingen.

We communiceren helder met u over de planning en de kosten en doen er alles aan om de overlast van onze werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken.

Duurzaamheid en energiebesparing

Een renovatie is vaak een goed moment om te kijken naar mogelijkheden voor verduurzaming in uw pand. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van isolatie als we uw vloer, dak of gevel onder handen nemen. Zo creëren we voor u een comfortabeler binnenklimaat en kunt op de kosten voor energie gaan besparen.

De kracht van de combinatie

Onze nauwe samenwerking met onze eigen timmerfabriek, ons eigen loodgieters- en installatiebedrijf en ons eigen dakdekkersbedrijf zorgt ervoor dat we hier snel in kunnen schakelen en tot slimme oplossingen komen. Bijvoorbeeld dat we een constructie zo bedenken, dat er nog onderhoud gepleegd kan worden als u zonnepanelen wilt, zonder eerst hoge kosten te hoeven maken.

Kunnen wij u ook helpen
bij uw project?

Neem dan contact met ons op.

CONTACT