Close
  • BOUWBEDRIJF
   OSKAM - BUNNIK B.V.
  • BAUUNTERNEHMUNG
   OSKAM GmbH

  Zu welcher Webseite möchten Sie?

Onderhoud

U moet er niet aan denken: een grote lekkage door een verstopte dakgoot, vochtproblemen door scheuren in uw gevel of houtrot in uw kozijnen door achterstallig schilderwerk. De schade die dan ontstaat kost u uiteindelijk veel meer dan wat het u kost om uw pand goed en met regelmaat te laten onderhouden.

Wij helpen u hier graag bij met een gedegen onderhoudsplan en de uitvoering daarvan. Wij zorgen voor u dat het schilderwerk, het onderhoud aan de installaties, het dak, de gevel en alle andere onderhoudswerkzaamheden aan uw pand op het juiste moment worden uitgevoerd.

Goed onderhoud is belangrijk

Stelt u uw onderhoudswerkzaamheden ook vaak te lang uit? U bent niet de enige. Onderhoud staat veelal niet bovenaan in de agenda. Het staat het dat wel, dan is dat vaak omdat het eigenlijk al te laat is. Omdat er schade is ontstaan, de cv installatie kapot is of de verf van de kozijnen bladdert of het dak gaat lekken.

Wij begrijpen dat wel. Het is niet altijd makkelijk om te bepalen op welk moment onderhoud het best gepland kan worden. U wilt het uit kostenoverwegingen immers ook niet te vroeg, en daarmee te vaak, doen.

Meerjarenonderhoudsplan

Wij maken voor u graag een goed meerjarenonderhoudsplan of advies om uw pand schadevrij en waardevast te houden. Uiteraard zijn we daarbij scherp op de kosten. En zijn er mogelijkheden voor verduurzaming en energiebesparing, dan nemen we die mee in ons advies. Bijvoorbeeld door onderhoudsvrije materialen te kiezen.

De kracht van de combinatie

We zijn onderdeel van bouwgroep Oskam – Bunnik en beschikken daarmee over onze eigen timmerfabriek, ons eigen loodgieters- en installatiebedrijf en ons eigen dakdekkersbedrijf. Welk onderhoud aan uw pand dus ook nodig is – onderhoud aan uw cv, het vervangen van boeidelen, dakonderhoud, schilderwerk of gevelonderhoud – u kunt rekenen op de specialistische expertise van vakmensen.

Ons gezamenlijke doel? U als opdrachtgever zó blij maken dat u nooit meer naar een ander gaat.

Kunnen wij u ook helpen
bij uw project?

Neem dan contact met ons op.

CONTACT