Over Bunnik Dakbeheer

Als u een dakdekker zoekt die van aanpakken weet en heel secuur werkt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu bezig bent met een nieuwbouwproject, uw huis of pand wilt verduurzamen met dakisolatie, kampt met een lekkage of uw dak wilt renoveren, wij helpen u graag.

Onze kracht? We zijn een echte specialist die nauw samenwerkt met andere specialisten. Doordat we onderdeel zijn van bouwgroep Oskam – Bunnik vinden we naast ons altijd de expertise en snelle inzetbaarheid van het bouwbedrijf, de timmerfabriek en het loodgieters- en installatiebedrijf. Zo kunnen we u altijd compleet van dienst zijn, wat uw vraag ook is.

Een sterk en duurzaam dak

Uw dak moet goed zijn en goed blijven, dat bent u ongetwijfeld met ons eens. Niets zo vervelend als een lekkage, die ook in uw huis of pand veel schade maakt. Of een hele hoge energierekening, omdat uw dak niet goed is geïsoleerd.

Daarom zijn wij als dakdekker actief in de aanleg van daken, maar werken we net zoveel (of misschien wel meer) aan het onderhoud van daken. Wij zijn bekend met alle soorten dakbedekking. Van traditioneel bitumen tot de meest hoogwaardige kunststoffen met groenafwerkingen.

We denken met u mee, adviseren proactief en helpen u om uw dak sterk en duurzaam te houden. Onze kennis van materialen en technieken is groot en we houden de ontwikkelingen in ons vak nauwgezet bij.

Altijd op zoek naar het beste

Onze opdrachtgevers en medewerkers staan bij ons op nummer 1. Wij begrijpen heel goed dat het succes van ons bedrijf afhangt van de kennis en inzet van onze mensen en de tevredenheid van onze klanten. Blije medewerkers en opdrachtgevers zijn de beste reclame voor ons bedrijf.

We investeren daar dan ook continu in. We geven onze mensen doorgroeimogelijkheden, bieden scholing aan, luisteren naar hun wensen, stimuleren de uitvoering van nieuwe ideeën en zorgen dat het werk altijd leuk en uitdagend is. En we onderhouden de relaties met onze opdrachtgevers goed. We zetten ons maximaal in en hélpen, ook als iets misschien niet direct tot onze taken behoort.

Nooit meer een ander

Dat laatste kunnen we ook, omdat we onderdeel zijn van bouwgroep Oskam – Bunnik. Lopen we tijdens een dakrenovatie tegen een probleem aan met het leidingwerk, dat schakelen we snel met het loodgieters- en installatiebedrijf. Hebben we nieuwe boeidelen nodig, dan helpt de timmerfabriek. Wilt u dakisolatie direct combineren met de verbouwing van uw zolder, dan denkt ons bouwbedrijf graag mee.

Kortom: we kunnen u bij elke vraag helpen en vinden voor elk probleem een oplossing, hoe complex dat probleem ook is. Ons gezamenlijke doel? U als opdrachtgever zó blij maken dat u nooit meer naar een ander gaat.

WIJ WERKEN VOOR

  • Van Benthem & Keulen logo

Kunnen wij u ook helpen
bij uw project?

Neem dan contact met ons op.

CONTACT