Dakreparatie

Heeft u schade aan uw dak en heeft dat misschien zelfs al geleid tot een lekkage? Wij springen zo snel mogelijk in de auto als u ons belt. Doordat we beschikken over veel eigen materieel zijn we zeer flexibel en in staat om elke schade aan uw dak vlug te repareren. Zoals het weer stevig vastzetten van nokvorsten die loslaten, het vervangen van gesneuvelde dakpannen en het repareren van scheuren in uw dakbedekking.

We werken hecht samen met onze collega’s van het bouwbedrijf, het loodgieters- en installatiebedrijf en de timmerfabriek. Met hun hulp herstellen we eventuele andere schade aan uw pand ook snel en effectief.

De kracht van samenwerking

We zijn een echte dakspecialist. Onze kennis van materialen en technieken is groot en we houden de ontwikkelingen in ons vak nauwgezet bij.

Doordat we onderdeel zijn van bouwgroep Oskam – Bunnik beschikken we altijd over eigen hoogwerkers, steigers en verticale transport. En vinden we naast ons altijd de expertise en snelle inzetbaarheid van het bouwbedrijf, de timmerfabriek en het loodgieters- en installatiebedrijf.

Complete dienstverlening

Denk bijvoorbeeld aan schade die is ontstaan aan uw gevel of in uw pand door een lekkage aan uw dak. Dat is zo weer hersteld met de hulp van ons bouwbedrijf. Een beschadigde dakconstructie of boeidelen die vervangen moeten worden? Dan roepen we de hulp in van onze timmerfabriek. En voor reparaties of vervanging van het zinwerk werken we weer samen met onze collega’s van het loodgieters- en installatiebedrijf.

Zo kunnen we u altijd compleet van dienst zijn, wat uw vraag ook is.

Kunnen wij u ook helpen
bij uw project?

Neem dan contact met ons op.

CONTACT