Dakonderhoud

U moet er niet aan denken: een grote lekkage door een verstopte dakgoot, kapotte dakpannen of gescheurde dakbedekking. De schade die dan ontstaat kost u uiteindelijk veel meer dan wat het u kost om uw dak goed en met regelmaat te laten onderhouden.

Wij helpen u hier graag bij door een gedegen onderhoudsplan te maken en ook te zorgen voor de uitvoering daarvan. Wij inspecteren elk stukje van uw dak(en) dan met regelmaat, om te voorkomen dat er problemen ontstaan. Zwakke plekken pakken we in overleg met u aan, zodat uw dak altijd in goede staat is en uw pand waardevast en schadevrij blijft.

Onderhoud is belangrijk

Onderhoud aan daken staat bij gebouw- en woningeigenaren veelal niet bovenaan in de agenda. Wij begrijpen dat wel. U gaat er het liefst vanuit dat uw dak goed en dat dit ook zo blijft. Het is ook niet makkelijk om te bepalen op welk moment onderhoud nodig is. Hoe vaak zou u uw dak dan moeten inspecteren? U wilt het uit kostenoverwegingen immers ook niet te vaak laten doen.

Onderhoudsplan voor uw dak

Toch is onderhoud super belangrijk. Ieder materiaal, hoe sterk ook, is onderhevig aan slijtage en veroudering. Daarbij heeft een dak flink wat te verduren. Regen, wind, sneeuw, hagel, felle zon. De kans op schade is gewoonweg aanwezig. En u wilt voorkomen dat die schade grote gevolgen heeft en hoge, onverwachte kosten met zich meebrengt

Wij helpen u graag door een advies en/of meerjarenonderhoudsplan te maken voor uw dak en ook zorg te dragen voor de uitvoering daarvan. Uiteraard zijn we daarbij scherp op de kosten. En zijn er mogelijkheden voor verduurzaming en energiebesparing, dan nemen we die mee in ons advies.

De kracht van de combinatie

We zijn onderdeel van bouwgroep Oskam – Bunnik en beschikken daarmee over de directe inzetbaarheid van ons bouwbedrijf, ons loodgieters- en installatiebedrijf en onze timmerfabriek. Welk onderhoud aan uw dak dus ook nodig is, u kunt rekenen op de specialistische expertise van vakmensen.

Moeten uw boeidelen vervangen worden, dan maakt onze timmerfabriek nieuwe. Vervanging van het zinkwerk nodig? Dan werken we weer samen met onze collega’s van het loodgieters- en installatiebedrijf. Ons gezamenlijke doel: u als opdrachtgever zó blij maken dat u nooit meer naar een ander gaat.

Kunnen wij u ook helpen
bij uw project?

Neem dan contact met ons op.

CONTACT