Dakrenovatie

Is uw huis of pand al wat ouder? Dan komt er een moment waarop uw dak aan renovatie toe is. Kleine herstelwerkzaamheden zijn dan niet meer genoeg om grote problemen zoals lekkages te voorkomen. Zeker bij platte daken is de waterdichtheid extra belangrijk, omdat het water minder snel van het dak afstroomt. Scheurvorming, blazen of ingezonken grind kan dan problemen veroorzaken.

Als u denkt dat uw dak aan renovatie toe is of kampt met lekkages komen we graag vrijblijvend langs voor een inventarisatie. Misschien is een kleine reparatie al de oplossing. Is uw dak zwaarder aangetast, dan is vervanging van de dakbedekking een betere keuze.

Controle van het hele dak

Bij een dakrenovatie controleren we uw hele dak. We bekijken bijvoorbeeld ook of de dakconstructie nog helemaal in orde is. En zien we mogelijkheden om uw pand te verduurzamen, bijvoorbeeld door (betere) dakisolatie aan te brengen, dan adviseren we u hierover. Ook de opbouw

Veel specialistische kennis

Ook goed om te weten: we zijn onderdeel van bouwgroep Oskam – Bunnik. We kunnen daarmee altijd rekenen op de snelle hulp van ons bouwbedrijf, loodgieters- en installatiebedrijf en timmerfabriek.

Lopen we tijdens een dakrenovatie tegen een probleem aan met het leidingwerk, dat schakelen we snel met het loodgieters- en installatiebedrijf. Hebben we nieuwe boeidelen nodig, dan helpt de timmerfabriek. Wilt u dakisolatie direct combineren met de verbouwing van uw zolder, dan denkt ons bouwbedrijf graag mee.

Kortom: we kunnen u bij elke vraag helpen. Ons gezamenlijke doel? U als opdrachtgever zó blij maken dat u nooit meer naar een ander gaat.

Kunnen wij u ook helpen
bij uw project?

Neem dan contact met ons op.

CONTACT